Over Quadraad Accountancy

Over Quadraad

Wij beschikken over ruime ervaring binnen de accountancybranche en hebben gewerkt voor zowel grote- als kleine accountantskantoren. Op basis van opleiding en ervaring zijn wij in staat je volledig te ontzorgen op administratief en fiscaal gebied.

Quadraad Accountancy kan echter meer voor je betekenen. Door onze digitale manier van werken, waaronder het digitaliseren en automatiseren van de administratie is deze altijd up to date. Hierdoor kunnen wij fungeren als sparringpartner bij te nemen beslissingen en zijn wij in staat tijdig met je te kijken naar o.a. risico’s, fiscale optimalisatie etc. Quadraad fungeert als jouw financiële “huisarts” en schakelt indien nodig specialisten uit het uitgebreide netwerk in. Door niet alles in eigen huis te hebben, houden wij de rekening betaalbaar en betaal je alleen dat wat je daadwerkelijk gebruikt.

Onze missie en visie

Missie

‘Wij zijn meer dan alleen een accountant’.

In de dienstverlening van Quadraad Accountancy staan betrouwbaarheid en laagdrempeligheid centraal. Wij zijn meer dan enkel en alleen je accountant. Wij zijn jouw financiële “huisarts” die veel zaken op een praktische manier weet op te lossen. Wij hanteren een adviserende rol waarbij continu wordt meegedacht met de klant op diverse facetten. Niet enkel een jaarrekening opleveren maar advies in het kwadraat waarbij wordt meegedacht om een financieel vruchtbaar fundament te creëren voor nu én de toekomst.

Visie

‘Wij zetten altijd een stapje extra voor onze klanten en zijn naast financieel adviseur, ook sparringpartner en vertrouwenspersoon.’

Wij willen van het stoffige imago van de accountant af. Je moet je accountant niet zien als een noodzakelijk kwaad maar juist als sparringpartner en vertrouwenspersoon. Iemand die weet wat er binnen de organisatie speelt, proactief en pragmatisch is ingesteld en je voorziet van cijfers die actueel zijn en deze in begrijpelijke taal voor je inzichtelijk maakt.

Wil je gebeld worden door ons?

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met jou op.

Adres
Rumpenerstraat 4A
6443 CD Brunssum
Nederland

KvK
81135629