Wij begeleiden je graag bij het opstarten van jouw eigen onderneming

Startersbegeleiding

Wil je je eigen onderneming opstarten of heb je recent de eerste stappen gezet? Dan bevind je je in een spannende tijd waar veel op je afkomt. Als starter moet je keuzes maken en veel zaken regelen. Quadraad begeleidt je graag bij het opstarten van je eigen onderneming. Samen stellen wij een ondernemingsplan op en werken we prognoses uit. Wij denken met je mee op fiscaal vlak maar ook op gebieden als productaansprakelijkheid, personeelszaken en rechtsvormkeuze.

Zodra je dan goed geïnformeerd echt van start gaat, verzorgen wij desgewenst de administratie en bespreken aan de hand hiervan of je plannen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Uiteraard voorziet Quadraad je tijdig van de juiste en relevante informatie ten behoeve van besluitvorming.

Als starter dien je je aan te melden bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst en zul je een zakelijke rekening moeten openen. Graag staan we je bij in de contacten met deze en eventuele andere externe partijen. Soms is een kredietfaciliteit noodzakelijk. In dit financieringstraject is Quadraad je graag van dienst. Wij zorgen dat de administratieve lastendruk wordt verlaagd zodat je je kan richten op hetgeen daadwerkelijk van belang is, namelijk je nieuwe onderneming.

Wil je gebeld worden door ons?

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met jou op.

Adres
Rumpenerstraat 4A
6443 CD Brunssum
Nederland

KvK
81135629